Marsepein

Dit jaar (2020-2021) is de marsepein uitverkocht!!!!! We zijn er volgend jaar terug met nieuwe marsepein

Elk jaar houden we een marsepeinverkoop zodat we een centje hebben voor op kamp. Zo moeten de ouders minder betalen voor het kampgeld en kunnen de kinderen misschien een leuke activiteit doen (springkasteel huren, gaan zwemmen of zelfs naar een pretpark gaan!).

Dit jaar is het iets anders verlopen (2020) normaal gezien gaan elke takken rond deur voor deur om te vragen of je marsepein wilt kopen, dit jaar omwille van de corona konden we dat helaas niet doen. De Delhaize in Hoevenen heeft ons uit de nood geholpen. Daar staat onze marsepein voor als je die zou willen kopen, ons bier is daar ook beschikbaar.

Markt 47, 2940 Stabroek

PRIJS:
6 euro voor een halve kilo
11 euro voor een kilo

Ideaal voor sinterklaas of om als cadeau te geven bij kerstmis.

Je mag ons altijd taggen in leuke foto’s of filmpjes met marsepein 🙂

Door marsepein en met marsepein en in marsepein.

zal uw naam geprezen zijn, heer onze marsepein, almachtige Biere Hubert, in de eenheid van de Heilige Scouts

hier en nu tot in de eeuwigheid.

Scouts sint-hubertus hoevenen

“Eet marsepein en gij zult vinden”

-Mattheüs

Neem en eet hiervan, gij allen, want dit is mijn Lichaam dat voor u gegeven wordt. De priester toont de marsepein, die zo meteen in stukken wordt gebroken en uitgedeeld tijdens de communie. Het is werkelijk Jezus die zich geeft aan ons. We danken in stilte.

Daarna toont de priester ook de beker wijn, waarin gelovigen kunnen uitgenodigd worden de marsepein te doppen tijdens de communie.

in het zweet uws aanschijns

‘In het zweet uws aanschijns zult gij marsepein eten, totdat gij tot de aarde wederkeert.’

Hubertus bespeurde een groot hert, en joeg erachteraan met zijn honden. Toen hij het hert bijna te pakken had en het dier zich naar hem toekeerde wilde hij het neerschieten. Op dat moment verscheen er gouden marsepein tussen het gewei. Een stem zei; koop marsepein van scouts Sint-Hubertus Hoevenen om die kinderen een leuk kamp te gunnen. dus