Beste Vrienden van den Hubert,

Het is weer zo ver, op 17 en 18 september vindt ons jaarlijks opententenwekend plaats. Hieronder kunnen jullie een overzicht terugvinden. voor meer info en details bekijk onze krekel. bestaande leden zouden die ook in de bus moeten krijgen.

Zaterdag: Eindelijk na een lange zomer al de scoutsvrienden terug zien! Je beleeft een toffe dag met de tak, leiding en medeleden van afgelopen jaar. In de avond eten wij lekker samen en sluiten de dag goed af.

Zondag: kuukelukuuu!!! Wakker worden met de nieuwe leiding JOEPIIEEE! De leden die over gaan, gaan naar de nieuwe groep. Zo leer je meteen nieuwe mensen kennen. In de middag/namiddag gaan de leden die overgaan naar een nieuwe groep door onze traditie heen! Een obstakel gemaakt door de leiding om u wil te zien, dat je nieuwe ervaringen hebt opgedaan en eindelijk mag bewijzen in de overgang. Hier moet je echt scout waardig zijn: je wordt vuil. Neem propere kleren mee en doe oude kleren aan!

Als ouder mag je tijdens de overgang genieten van een hapje (pannenkoeken) en een drankje aan democratische prijzen!

Tijdens het OTW gaan er ook dassen aanwezig zijn, logo’s voor op de dassen, LEDENTRUIEN, en petten. Ja hoor, de leden krijgen ook unieke truien voor hun uniform compleet te maken! Wij hebben ook een deel aan tweedehands kleding die je voor een tikkie op de kop kunt tikken. Als je zelf nog iets thuis hebt liggen waar je niets meer mee bent of wat te klein is; op de scouts is het altijd welkom! Zo maak je andere kinderen heel erg gelukkig! 🙂

Zoals altijd zullen er veel verloren voorwerpen zijn dus kijk na of er niets van uw zoon/dochter bij ligt. De 2 weekenden daarop zullen die op de scouts liggen, kijk er tussen. Daarna doen wij alles weg!

Vergeet ook zeker uw kinderen niet in te schrijven! Dit is nodig voor de verzekeringen.

Zo, voor meer informatie kijk in de krekel en anders stuur een mailtje naar groepsleiding@sint-hubertus.be

Tot dan!!!