18-19 September
2021

OPENTENTENWEEKEND

Opententenweekend, ook wel bekend als OTW, is het fameuze openingsweekend van onze scouts. Na twee maanden aftellen komt iedereen terug gepakt en gezakt naar de scouts voor een fantastisch weekend. 

Op zaterdag wordt een laatste afsluitende activiteit gedaan met de groep van het vorige jaar. Na het lekkere eten dat de ouderploeg voor iedereen kookt, wordt er nog een toffe avondactiviteit gedaan alvorens iedereen in z’n slaapzak kruipt. Na een hele nacht vol spanning komen de leden eindelijk te weten wie hun nieuwe leiding wordt! Na een lekker ontbijt is het dan tijd voor “den overgang”. 

Iedereen die naar een oudere tak gaat doet overgang. Wat houdt dat in? Een uitdagend parcours dat de leiding in elkaar heeft gesjord doorkruisen waarbij je wel eens goed vuil kan worden. Als je daar in bent geslaagd, ben je officieel lid van je nieuwe tak! 

Daarna worden nog enkele activiteiten gedaan om elkaar allemaal wat te leren kennen. Zodat we na dit weekend helemaal klaar zijn voor het nieuwe jaar! Iedereen kan komen kijken naar de overgang! Er zijn hapjes en drankjes voor iedereen aan democratische prijzen! 

Meer info kan je vinden in de krekel van september en oktober

DSC_7886
DSC_81471