laatste weekend paasvakantie

FEWE
Dé QUIZ EN Dé ZANGAVOND

Het laatste weekend van de paasvakantie staat bij iedereen van de polder in fluo aangeduid. Het is dan namelijk ons befaamde feestweekend! Dit vind naar jaarlijkse gewoonte plaats in een tent achter de JOS (Kerkstraat Hoevenen).

Op vrijdagavond starten we met een kinderfuif waarbij alle kinderen van de omstreken zijn uitgenodigd voor de tofste fuif van hun kindertijd! Denk maar aan leuke muziek, springkastelen, schmink, lekkere hapjes en nog veel meer. 

Als de kinderfuif is afgelopen, is het tijd voor de jeugd en de volwassenen op Dé QUIZ! Goede vragen, veel bier en leuke prijzen staan garant voor een onvergetelijke avond. Wie na al dat denken (of drinken) een hongertje krijgt, kan altijd genieten van een lekere snack. 

Op zaterdag is het dan tijd voor ons allerbekendste evenement: Dé Zangavond! Muziekliefhebbers van ver en dichtbij zakken dan af naar onze tent om de longen uit hun lijf te zingen. Een hele avond gevuld met de beste klassiekers en een fantastische sfeer zorgt elk jaar voor een knaller van formaat. Wees er steeds op tijd bij want de tent is altijd snel gevuld!

DSC_6118
DSC_6354