Wij volgen de laatste maatregelen ivm corona en daarom is EEN MONDMASKER VERPLICHT IN DE KERK + covid safe ticket!!!

Zondag is het groepsfeest en hou u almaar vast: wij hebben die in een heeeel nieuw jasje gestoken. Alle kinderen worden om 9:30 verwacht op de scouts met hun: fiets, fluo vest, helm indien nodig, en €6. De kapoenen moeten niet met de fiets komen. Wij gaan van de scouts naar de kerk van hoevenen fietsen, in de kerk gaan we onze jaarlijkse mis vieren en allemaal scouts liedjes zingen. Zodra wij klaar zijn komen wij terug en gaan we foto’s nemen (per tak en met heel de scouts) dus zie dat je er bij bent!

Na de foto’s eten wij ons buikje vol met huibekes en warme chocomelk. Op die dag krijgen jullie ook het nieuwe jaarteken om op jullie hemd te naaien. Vanaf 13:00 is iedereen welkom op de scouts! Dus neem al maar al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee (die aan het twijfelen zijn voor in de scouts te komen zeker!!!!) want er gaat veel te doen zijn op de scouts! De niet scouts leden betalen een symbolische euro. Er is een bar om iets gezellig te drinken en er zijn tal van spelletjes om te doen: springkastelen, sumo-worstel pakken, een voetbal ring, kampvuur, en allemaal leuke spelletjes die je op een kermis ook ziet. De kinderen zullen zich dus zeker niet vervelen. 

Pannenkoeken, popcorn, smores (koekje met chocolade en een marshmallow) is ook aanwezig dus niemand gaat weg met honger. 

Allen komen is de boodschap!