Bière Hubert

Bière Hubert

 Bière hubert is gemaakt door een erkende brouwer volgens het recept dat god aan Sint-Hubertus schonk (Echt waar!). Het is een vrij sterk blond bier met een alcoholpercentage van 7.9%. Het bier (een mengsel van hops, water, gerstemout, liefde en passie) drinkt vlot en heeft een unieke en karaktervolle smaak.

Het bier kunt u online bestellen via deze link

Ons bier kunt u ook in de Delhaize kopen van Hoevenen: Markt 47, 2940 Stabroek

Bière Hubert:
Per stuk: € 2, 50
Per 6: € 15, 00
Per 12: € 27, 50 ( 1 gratis )
Per 18:€ 40 (2 gratis)
Per 24: € 50 (4 gratis)

De legende

Eeuwen geleden was er een jager genaamd Hubertus. Op een dag, toen hij aan het jagen was, kruiste hij het pad van een hert. Hubertus, de vaardige jager die hij was, pakte meteen zijn boog en mikte op het hart van het hert. Hij hield zijn adem in, vertraagde zijn hartslag en stond op het punt te schieten toen het hert stopte met grazen en hem recht in de ogen keek. Een kruis omringd door zonlicht tussen zijn gewei. Onze jager gehoorzaamde het teken van god. Vanaf die dag was hij de patroonheilige van de jacht, en van onze scouts, en ging verder in het leven als Sint-Hubertus.

EINDE, of toch niet? De legende is niet compleet. Er mist nog een stukje. Een zandkruimeltje verloren in het zand van de zandloper. Namelijk dat Sint-Hubertus niet alleen werd heilig verklaard, maar ook werd beloond met het eerste vat Bière Hubert.

Verkort

Eeuwen geleden was er een jager genaamd Hubertus. Op een dag, toen hij aan het jagen was, kruiste hij het pad van een hert. Hubertus mikte op het hart van het hert en stond op het punt te schieten toen het hert hem recht in de ogen keek. Een kruis tussen zijn gewei. Onze jager gehoorzaamde het teken van god. Vanaf die dag was hij de patroonheilige van de jacht, en van onze scouts, en ging verder in het leven als Sint-Hubertus.

EINDE, of toch niet? De legende is niet compleet. Er mist nog een stukje. Namelijk dat Sint-Hubertus niet alleen werd heilig verklaard, maar ook werd beloond met het eerste vat Bière Hubert.

 

Super tering hard verkort

Iedereen kent de legende van Sint-Hubertus. 

De legende eventjes samengevat.

Hij was een jager die op het punt stond een hert neer te schieten

toen hij een teken kreeg van god om dit niet te doen. Onze jager gehoorzaamde en werd patroonheilige van de jacht (en onze scouts).

MAAR veel mensen weten niet dat hij, niet enkel geheiligd werd door god, maar dat hij ook werd beloond met het eerste vat Bière Hubert en het recept.